Våra tjänster

Vår passion

Våra tjänster

Vår passion

SOCIALA MEDIER

Sociala medier såsom Facebook och Instagram kan vara en riktig djungel när man är nybörjare. Det kräver massor av tid och man kan fort känna att man inte alls vet vad man håller på med. Exakt därför finns vi på Communify Media här för att hjälpa just dig och ditt företag. Det första vi gör är att sätta upp en tydlig marknadsförings-strategi åt dig som passar ditt företag och er marknadsföringsbudget. Efter det börjar vi split-testa olika annonser till olika målgrupper, för att titta vilka som flest personer interagerar på. När vi vet det så är det lätt att annonsera åt dina idealkunder. Vi ser också till att endast publicera inlägg med hög kvalité. Man vill givetvis att alla följare man har ska längta efter att man ska publicera och sen när man gör det så deltar de aktivt i gillande, delande och kommenterande. När du har skaffat trogna följare så leder detta garanterat till ökad försäljning. Det är hit vi hjälper dig och ditt företag att nå.

COPYWRITING & DESIGN

Det är viktigt att ha säljande texter som lockar kunderna att köpa just dina produkter eller tjänster. Ett av bästa sätten att vara säker på detta är givetvis att anlita en copywriter. En av copywriterns arbetsuppgifter är just att skriva säljande texter och reklam som står ut ur mängden. Copywritern håller även koll på att din hemsida inte innehåller massa små stavfel som ger oseriöst intryckt åt besökarna.

Grafisk design: Syns man inte så finns man inte sa en vis man en gång. Detta stämmer väldigt bra när det gäller att driva ett företag. Vi hjälper dig att synas både online och offline genom att ge dig en komplett logo som får folk att falla för ditt företag redan innan du hunnit erbjuda dina produker och tjänster. När de sedan tack vare logon tar reda på vad du gör så ser vi med hjälp av vår marknadsförings-strategi till att de köper av dig.

VARUMÄRKESSTRATEGI

För att kunna bygga ett starkt varumärke behövs en tydlig varumärkesstrategi. Tyvärr saknar många företag detta och därför blir det svårt för alla anställda att dra åt samma håll. Vi hjälper ditt företag med att utarbeta en tydlig strategi så att det blir lättare för dig och dina anställda att bygga ett varumärke ni är stolta över. Idag kan ett varumärke vara värt enormt mycket. Vi vill givetvis hjälpa dig att göra ditt varumärke så värdefullt som möjligt hos dina anställda och dina kunder och även ute i samhället.

LEAD GENERATION

Att hitta och nå ut till potentiella kunder kan vara avgörande för din företagsframgång. Har ni, som många andra företag, problem med att hitta nya kunder? Vi hjälper ditt företag att både behålla era nuvarande samt få fram flera potentiella kunder så att ni kan öka er försäljning så snabbt som möjligt. Vi använder oss av metoder som garanterat fungerar. Alla vinner på att försäljningen ökar. Anlita oss direkt så kan vi hjälpa er få flera kunder än någonsin förut.

WEBBSIDOR

Vi skapar, designar och optimerar hemsidor efter kundens önskemål och behov. Vi erbjuder så kallade One Page webbsidor, som visar allt innehåll på en sida, i ett flöde, istället för på flera undersidor, men även större webbplatser med flera undersidor och möjlighet till blogg.

En sak som är väldigt viktigt för att rankas högre på olika sökmotorer är att man har egen utformade texter och egna bilder på sin hemsida. Vi ser också till att din hemsida inte är full av små eller stora stavfel. Detta är något många företag missar och det leder igen till att man inte kan ta dom riktigt seriöst. För att göra din nya snygga hemsida komplett så kommer vi också infoga en tydlig CTA (Call-to-Action) så att kunderna som besöker den inte bara trycker ner den när dom har läst klart. När din hemsida är klar så ser vi till att hålla den uppdaterad och aktuell. Dessutom ger vi regelbundna rapporter åt dig som företagare så du vet hur många besökare och nya leads du har fått. Det sista kan vi givetvis lära dig också.

VIDEO/FOTOGRAFERING

Videor är det överlägset bästa medlet för att få människors uppmärksamhet online. Det sägs att redan år 2019 kommer 79% av allt innehåll på Sociala Medier att vara videor. Bara Youtube har över 1 miljard besökare varje månad och olika videofunktioner på Facebook, Instagram och Snapchat blir bara populärare för varje dag. Vi hjälper dig med allt från att planera videon och ta fram rekvisita till att filma, redigera och publicera videon på olika kanaler. Dessutom gör vi givetvis video-annonser och kan med gott samvete lova att dina leads kommer öka genom att använda video-marknadsföring.

Fotograferingar: Vi erbjuder också olika typers fotograferingar. Till exempel bilder till dina sociala medier inlägg, produktfotograferingar, personal-fotograferingar och även fotograferingar av utrymmen. Oavsett om du vill ha bilder från marken eller luften så löser vi det mer än gärna!

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig

+358 442968680